صبحانه مناسب فصل بهار
نان + مربای تو ت فرنگی
نان + شیر بادام
نان + شیر فندق
نان + آب سیب
نان + بادام (خیس خورده پوس تکنده)
نان + فندق
نان + سیب شیرین
شام و ناهار مناسب فصل بهار
1. آش های ترش مثل آش ریواس، آش آبغوره، آش انار، آش آلو، آش دوغ
2. کوکوها با جوانه گندم یا با ذرّت، نخود، ماش پخته (که بهترین آن با ماش و
جوانه آن است.)
3. کتلت کاهو با مرغ، کتلت ذرّت بخا رپز با مرغ
4. ماش پلو، ماش پلو با مرغ تفت داده شده
5. خورشت ریواس با گوشت یا مرغ
6. خورشت آلو
7. دلمه برگ مو
8. اضافه کردن سرکه یا آبغوره به غذاها یا خوردن سرکه به شرط عدم مخالفت با
غذا مثل ماهی در ابتدا و آبغوره در انتهای غذا با لقمه ای نان
9. آبگوشت با نخود بیست و چهار ساعت خیس خورده بدون رب گوجه و
سیب زمینی همراه با جوانه گندم، مقداری آلوی درشت خشک شده، کمی دنبه
و قلم ماهیچه.
مخلفّات همراه غذا
زیتون، کاهو (به صورت سالاد)، خرفه، اسفناج، گشنیز، ترشی به مقدار کم
همراه غذاهای گوشتی(البته بهتر است با برنج، ترشی استفاده نشود).
میان وعده های مناسب بهار
– کشک، قارا
– کاهو و سکنجبین
– انواع شربت های سالم مانند سکنجبین، آبلیمو، زرشک، خاکشی و …
میوه ها
توت سیاه برای مزاج های گرم
توت سفید برای مزاج های سرد
سیب، ریواس، چغاله بادام
توجه فرمایید؛ استفاده از پرتقال در این فصل، موجب ابقای عفونت های تولید شده
در فصل زمستان و عدم اخراج آن ها می شود.